Agila söker läkare till uppdrag i Skåne

Denna vårdcentral söker en läkare som vill ha ett stimulerande jobb och arbeta med patienter i alla åldrar.

Vårdcentralen erbjuder ett komplett tjänsteutbud och här arbetar bland annat erfarna läkare, sjuksköterskor, psykologer samt kuratorer. I uppdraget ingår akut och planerad patientmottagning inom det allmänmedicinska området. Arbetet är omväxlande då du möter såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd och besvär.

Du som söker bör vara allmänspecialist.

Läkarjobb hos Agila läkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är läkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Skåne en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fnr Gads QS
Tidsperiod
36-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åkbke Tåhqræboaiacr fb ggced OBAT
Region/kommun
Skåne/Fecu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka