Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Skåne

Denna vårdcentral är i behov av en specialist i allmänmedicin eller en legitimerad läkare med erfarenhet av primärvård. Detta teamets ambition är att erbjuda patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när de besöker vårdcentralen

Som läkare på vår vårdcentral kommer du att ha både drop-in-mottagning och planerade patientbesök. Du kommer att arbeta med olika patienter och sjukdomstillstånd, vilket innebär en varierande och utmanande arbetsmiljö

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!..

Läkarjobb hos Agila allmänläkare

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Skåne en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wyqti Ofekfnpnsxkx NU
Tidsperiod
23-24, 28, 36-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ydåuvuxysyæbng hi G cba gf UJERTTUAOSBO
Region/kommun
Skåne/Absnyoeemrth
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka