Bemanningsjobb för barnmedicin i Skåne

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag

Mottagningen tar emot barn upp till 18 år som är i behov av akut sjukvård för enklare och mer allvarliga åkommor. I arbetet som läkare ingår akut omhändertagande, bedömning och medicinska åtgärder.

Uppdraget erbjuder ett lärorikt och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här utlovas en spännande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Mottagningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är barnmedicin. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Skåne en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
SLN Mvmkl, Wphmyvnt
Tidsperiod
39, 44
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rbbogehxfsprhkåsau hD cgb cc Tmcgl
Region/kommun
Skåne/Yjesa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka