Bemanningstjänst för barnmedicin i Skåne

Om du söker ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, kan detta uppdrag vara precis vad du letar efter! Här har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter samtidigt som du får arbeta med en rad olika arbetsuppgifter.

Denna avdelning tar emot barn och unga som ännu inte har fyllt 18 år och som har blivit akut sjuka eller som har varit med om en olycka eller skada. Det är en trygg och säker plats där kvalificerad personal arbetar för att ge bästa möjliga vård och stöd till patienterna och deras familjer.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

I rollen som barnmedicin hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkartjänst i Skåne

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cooslyefbqea Vqjfeimcumnshx, Nuqimcysiygpyr ddrh- rwl nbpkmn
Tidsperiod
37-39
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
I I Yoaakadp Dæh g bbbfh Rohmbhcricxv
Region/kommun
Skåne/Rlyisaxujocr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka