Endokrinolog sökes till arbete i Skåne

Är du redo för ett nytt spännande arbete där du får utveckla din kompentens samtidigt som du hjälper och ger bästa möjliga vård? Då är du precis vad denna verksamhet söker efter!

Mottagningen erbjuder en rad olika tjänster och behandlingar, inklusive hormonbehandling, blodprovtagning, ultraljud och andra diagnostiska tester. På enheten arbetar de tätt tillsammans med andra medicinska specialister, såsom onkologer och kirurger, för att ge en heltäckande vård för patienterna.

Här kommer du ta emot patienter som har diabetes, sköldkörtelsjukdomar, hypofystumörer, binjurebarksjukdomar, och andra endokrina sjukdomar

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete

Läkarjobb via Agila endokrinolog

Som endokrinolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som endokrinolog.

Läkararbete i Skåne

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
UKJ Jghiqkhgdr, Ovkrxrxxxmebvgotlx
Tidsperiod
51-1 (2024), 3 (2024), 5 (2024), 8 (2024), 10 (2024)
Efterfrågad kompetens
Endokrinologi och diabetologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Exdcårns ci gdc cc Gocpbcjcgh
Region/kommun
Skåne/Wfjqdagjfi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka