Ledigt jobb för gastroenterolog i Skåne

Nu söker sjukhusets enhet dig som är läkare inom gastroenterologi.

Uppdragets arbetsuppgifter avser sedvanligt arbete på enhetens medicin- och akutmottagning. Din uppgift är att tillsammans med 2-3 underläkare ronda, behandla och planera för dessa patienter.

Varmt välkommen med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att arbeta som läkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Flqpe ovbpqwfl, Buxclsygwyudpcs
Tidsperiod
49-51, 2 (2023)-4 (2023), 7 (2023)-8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Gastroenterologisk kirurgi, Internmedicin allmän eller Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qegyeixavnphbmæall e X Getrm
Region/kommun
Skåne/Ukceg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka