Hudläkare sökes till tjänst i Skåne

Är du redo för en spännande utmaning? Denna hudklinik söker dig som vill ta dig an en utvecklande roll i verksamheten. Här blir du en viktig del av ett kompetent och engagerat team, arbetandes tillsammans för att leverera högkvalitativ vård till våra patienter.

Din roll på mottagningen kommer innebära att du tar hand om patienter med olika hudsjukdomar och tillstånd. Det innefattar mer allvarliga former av inflammatoriska sjukdomar och bedömning samt behandling av tumörer i huden, till exempel eksem, psoriasis, acne och rosacea.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som hudläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Skåne?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tauhi Dbyyæfvhrybitsxcgq
Tidsperiod
15-5 (2025)
Efterfrågad kompetens
Hud- och könssjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eugxqjabcf bdD ggi hi Adpub
Region/kommun
Skåne/Ojall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka