Bemanningstjänst för hudläkare i Skåne

Är du redo för en spännande utmaning? Denna hudklinik söker dig som vill ta dig an en utvecklande roll i verksamheten. Här blir du en viktig del av ett kompetent och engagerat team, arbetandes tillsammans för att leverera högkvalitativ vård till våra patienter.

Din roll på mottagningen kommer innebära att du tar hand om patienter med olika hudsjukdomar och tillstånd. Det innefattar mer allvarliga former av inflammatoriska sjukdomar och bedömning samt behandling av tumörer i huden, till exempel eksem, psoriasis, acne och rosacea.

Att ta tjänst som hudläkare via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som hudläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkartjänst i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uajor Altxålkkrbfqgqpitt - MV
Tidsperiod
29-19 (2025)
Efterfrågad kompetens
Hud- och könssjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ytcorjrfkr dbQ efdcb Qxnaj
Region/kommun
Skåne/Spvjd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka