Bemanningsjobb för internmedicinare i Skåne

Nu söker sjukhusets enhet dig som är läkare inom gastroenterologi.

Uppdragets arbetsuppgifter avser sedvanligt arbete på enhetens medicin- och akutmottagning. Din uppgift är att tillsammans med 2-3 underläkare ronda, behandla och planera för dessa patienter.

Varmt välkommen med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta bemanningsuppdrag som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Arbetet som internmedicinare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cycpi tqaxpooo, Paigrlinfkmjttu
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rdykexnqyrnsceæjwu b S fbh hc Qkwnl
Region/kommun
Skåne/Iaooi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka