Läkare sökes till arbete i Skåne

Denna vårdcentral är i behov av en specialist i allmänmedicin eller en legitimerad läkare med erfarenhet av primärvård. Detta teamets ambition är att erbjuda patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när de besöker vårdcentralen

Som läkare på vår vårdcentral kommer du att ha både drop-in-mottagning och planerade patientbesök. Du kommer att arbeta med olika patienter och sjukdomstillstånd, vilket innebär en varierande och utmanande arbetsmiljö

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Att ta läkarjobb som läkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gvnhd Uampldntycow PI
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Deåjeppcuyåoac ce Y fih gb VJEHXLIASBKY
Region/kommun
Skåne/Cthoddxellhj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka