Läkare sökes till uppdrag i Skåne

Nu söker vi en läkare för uppdrag på denna vårdcentral.

Här arbetar ett kompetent team bestående av bland annat läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, sjukgymnast, medicinska sekreterare och kurator. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete och du kommer att träffa patienterna både digitalt och fysiskt. Du utreder och behandlar såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd. Både akuta och tidsbokade besök förekommer.

Vårdcentralen söker en specialist i allmänmedicin samt en legitimerad läkare.

Läkaruppdrag hos Agila läkare

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som läkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eqbgi Kaftr AS - GJ
Tidsperiod
33-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Skåne/Åuyys Oårphy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka