Agila söker lungläkare till uppdrag i Skåne

Letar du efter en ny utmaning? Då kan detta vara rätt tillfälle för dig att söka ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här får du möjlighet att bli en del av ett kompetent team som tillsammans arbetar för att erbjuda en högkvalitativ vård

Till mottagningen kommer patienter för att undersökas och behandlas för en sjukdom i lungorna. Det kan till exempel vara lungcancer, KOL och astma. Vi gör även allergitester, undersöker luftrör och lungornas funktion samt ger syrgasbehandling i hemmet.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på lungmottagning.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!..

Att arbeta som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som lungläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Skåne en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
YSN Xwshl, Bwybxlbovimxyb
Tidsperiod
23, 25
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
CXX Anptf w Cetnd
Region/kommun
Skåne/Maroy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka