Vi söker gastroenterolog till läkarbemanningsuppdrag i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna arbetsplats.

Verksamheten omfattar både avdelning och reumatologmottagning. Som läkare handlägger du patienter med alla typer av reumatologisk sjukdom. Du jobbar självständigt och i team med övriga professioner såsom sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Här väntar ett omväxlande arbete och en arbetsplats med god teamkänsla.

Att ta arbete som gastroenterolog via Agila läkarbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkararbete i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
XSV Bmgcnrrigqv ssapijsl, Cfgwhfylfcdodir
Tidsperiod
1 (2024), 3 (2024)-5 (2024), 8 (2024)-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mroo. hh i XKGENHDFBJ
Region/kommun
Skåne/Jnjayjpkgh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka