Ledigt jobb för specialistläkare inom radiologi - neuro i Skåne

Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig. Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

Skelettröntgen är en undersökning som används för att undersöka skelett och leder vid misstanke om skador eller förändringar. Vanliga orsaker till undersökningen är misstänkta frakturer, tecken på artros eller reumatiska sjukdomar. Resultatet av undersökningen hjälper läkare att ställa diagnos och planera behandling.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta läkartjänst som specialistläkare inom radiologi - neuro via Agila

I rollen som specialistläkare inom radiologi - neuro hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Skåne?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
LRH Emxn, Unxoxashgunlbkgt
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi - neuro
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lmwvérigie e chd hb Wyxa
Region/kommun
Skåne/Tfyp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka