Bemanningsuppdrag för röntgenläkare i Skåne

Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig. Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

Skelettröntgen är en undersökning som används för att undersöka skelett och leder vid misstanke om skador eller förändringar. Vanliga orsaker till undersökningen är misstänkta frakturer, tecken på artros eller reumatiska sjukdomar. Resultatet av undersökningen hjälper läkare att ställa diagnos och planera behandling.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan!..

Att ta tjänst som läkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är röntgenläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkaruppdrag i Skåne

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
AKE Vwtr, Rtdwihweinwopupr
Tidsperiod
21-34
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bervékknuc d ffd be Wllw
Region/kommun
Skåne/Kkic
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka