Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Skåne

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning. Här utförs det mesta av arbetet självständigt med egenansvar.

Patienter kommer till verksamheten för att genomgå undersökningar av organ i magen, lungorna, hjärtat eller kärlen med hjälp av röntgen, ultraljud eller vävnadspunktioner.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att jobba som röntgenläkare via Agila

Trivs du med att arbeta som röntgenläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkarjobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Spæarw naahpkjiqnlwngkljpj Typk, Ijqgribailbbgaxqjwokrgbn
Tidsperiod
26-40
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tqxbéraqfd c icihf Rkar
Region/kommun
Skåne/Ljxt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka