Vi söker röntgenläkare till uppdrag i Skåne

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning. Här utförs det mesta av arbetet självständigt med egenansvar.

Patienter kommer till verksamheten för att genomgå undersökningar av organ i magen, lungorna, hjärtat eller kärlen med hjälp av röntgen, ultraljud eller vävnadspunktioner.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!..

Varför ta läkararbete via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkaruppdrag i Skåne?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
DXX Kdmc, Cgmpgbthhhfgyom
Tidsperiod
21-34
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin eller Thoraxradiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ossyéipyxi c bdi ff Yvwu
Region/kommun
Skåne/Tgrp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka