Vi söker röntgenläkare till uppdrag i Skåne

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning. Här utförs det mesta av arbetet självständigt med egenansvar.

Patienter kommer till verksamheten för att genomgå undersökningar av organ i magen, lungorna, hjärtat eller kärlen med hjälp av röntgen, ultraljud eller vävnadspunktioner.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta tjänst som röntgenläkare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Skåne

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
LPJ Ilxq, Cqeudboovlswbmd
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin eller Thoraxradiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bqdqéytghy f dee ha Yqoo
Region/kommun
Skåne/Eiam
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka