Agila söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Skövde

Är du specialist inom ögonsjukdomar och söker ett nytt uppdrag?

Denna ögonklinik är nu i behov av ytterligare en läkare. Hit söker sig patienter som exempelvis har glaukom, katarakt, ögonbottenförändringar eller makuladegeneration. På denna verksamhet samarbetar du med optiker, ortopister, ögonsjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Arbetsuppgifter är sedvanliga som läkare på ögonmottagning. Här väntar ett roligt och omväxlande uppdrag som ger stora möjligheter att utvecklas i rollen som läkare.

Verksamheten söker en läkare med specialistkompetens inom ögon. Sökande bör även ha erfarenhet av mottagningsarbete, remiss- och återbesöksmottagning samt katarakt operationspass.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som oftamolog

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är oftamolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkaruppdrag i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gbåbcn Æeobyesmvvyt
Tidsperiod
16-35, 39-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kåoåukwjæirj Uhåcwc
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka