Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Skövde

Är du specialist inom ögonsjukdomar och söker ett nytt uppdrag?

Denna ögonklinik är nu i behov av ytterligare en läkare. Hit söker sig patienter som exempelvis har glaukom, katarakt, ögonbottenförändringar eller makuladegeneration. På denna verksamhet samarbetar du med optiker, ortopister, ögonsjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Arbetsuppgifter är sedvanliga som läkare på ögonmottagning. Här väntar ett roligt och omväxlande uppdrag som ger stora möjligheter att utvecklas i rollen som läkare.

Verksamheten söker en läkare med specialistkompetens inom ögon. Sökande bör även ha erfarenhet av mottagningsarbete, remiss- och återbesöksmottagning samt katarakt operationspass.

Att jobba som oftamolog via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som oftamolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Läkararbete i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qlæonu Æydfhicsjsyk
Tidsperiod
51-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qåxæbfixærnb Cfåylr
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka