Agila söker specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi till läkarbemanningsuppdrag

Är du specialist inom barn- och ungdomspsykiatri?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en mottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0–18 år som har behov av psykiatrisk specialistvård. Här vårdas patienter med psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd med mera.

I arbetsuppgifterna ingår utredning, vård och behandling samt mottagningsarbete. I uppdraget ingår även klinisk handledning av ST-läkare. Vissa uppdrag som bakjour, dagbakjour och ansvarig läkare för vår slutenvårdsavdelning är möjliga, men inget krav.

Vana av neuropsykiatri samt utredningar och/eller erfarenhet av ätstörningar är meriterande.

Läkararbete via Agila specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xpæmjo Ijxv- fny Jdlgclljvetcknaj
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi eller Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vælåtocbåaug hahad Wsæmhw
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka