Agila söker specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi till uppdrag

Är du specialist inom barn- och ungdomspsykiatri?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en mottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0–18 år som har behov av psykiatrisk specialistvård. Här vårdas patienter med psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd med mera.

I arbetsuppgifterna ingår utredning, vård och behandling samt mottagningsarbete. I uppdraget ingår även klinisk handledning av ST-läkare. Vissa uppdrag som bakjour, dagbakjour och ansvarig läkare för vår slutenvårdsavdelning är möjliga, men inget krav.

Vana av neuropsykiatri samt utredningar och/eller erfarenhet av ätstörningar är meriterande.

Att jobba som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkarjobb i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Giwdextdde aysuhfj Yfårje, Cgdt- els lmwswabysmmnnq fwgroxpvdo
Tidsperiod
27-39
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi eller Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wæjåocyxåqsx eicbi Stærhj
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka