Bemanningsuppdrag för barn- & ungdomspsykatriker i Skövde

Är du specialist inom barn- och ungdomspsykiatri?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en mottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0–18 år som har behov av psykiatrisk specialistvård. Här vårdas patienter med psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd med mera.

I arbetsuppgifterna ingår utredning, vård och behandling samt mottagningsarbete. I uppdraget ingår även klinisk handledning av ST-läkare. Vissa uppdrag som bakjour, dagbakjour och ansvarig läkare för vår slutenvårdsavdelning är möjliga, men inget krav.

Vana av neuropsykiatri samt utredningar och/eller erfarenhet av ätstörningar är meriterande.

Låter detta intressant? Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som barn- & ungdomspsykatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Skövde en spännande plats för läkaruppdrag

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yiåqtd Ddro- otl Tsmcsgvrbgfbnoaw
Tidsperiod
13 (2023)-25 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cæwæmyysætav babdi Riæglp
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka