Bemanningsarbete för barn- & ungdomspsykatriker i Skövde

Är du specialist inom barn- och ungdomspsykiatri?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en mottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0–18 år som har behov av psykiatrisk specialistvård. Här vårdas patienter med psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd med mera.

I arbetsuppgifterna ingår utredning, vård och behandling samt mottagningsarbete. I uppdraget ingår även klinisk handledning av ST-läkare. Vissa uppdrag som bakjour, dagbakjour och ansvarig läkare för vår slutenvårdsavdelning är möjliga, men inget krav.

Vana av neuropsykiatri samt utredningar och/eller erfarenhet av ätstörningar är meriterande.

Låter detta intressant? Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag.

Att ta arbete som barn- & ungdomspsykatriker via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Skövde en spännande plats för läkartjänst

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tuåajq Vbej- kjy Msdbomhvwhyuqoqt
Tidsperiod
11
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Påkåalsdæyii bcede Qråeom
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka