Vi söker hematolog till läkarbemanningsuppdrag i Skövde

Till hematologsektionen på detta sjukhus söker vi nu en läkare som kan ingå i teamet. I sektionen ingår en vårdavdelning samt en välfungerande mottagnings- och dagsjukvårdsenhet. Arbetsuppgifterna innefattar att utreda, diagnostisera och behandla patienter med benigna samt maligna blodsjukdomar. Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter att bredda din kompetens.

De har behov av en specialistläkare inom hematologi, med erfarenhet av att handlägga patienter med akut leukemi samt högmaligna lymfom.

Att ta läkartjänst som hematolog via Agila

Trivs du med att arbeta som hematolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkarjobb i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fiugvibdjc ykgwjpe, Ldåmgo Awtmdjcrjpxljmst
Tidsperiod
52, 7 (2023)-8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Hematologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Båoæybvwåpnn hcb dg Fuåhnc
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka