Agila söker hematolog till läkarbemanningsuppdrag i Skövde

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu nya medarbetare.

På denna mottagning kommer du möta patienter som behandlas huvudsakligen mot blodsjukdomar men också andra invärtesmedicinska sjukdomar. På mottagningens vårdavdelning finns det 14 vårdplatser.

Mottagningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete.

Att arbeta som hematolog via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkarjobb i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wihwjntnph aobskel, Iuåruw Reeefivwvsdckxcr
Tidsperiod
16-23
Efterfrågad kompetens
Hematologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kækåerrnædqw igc ie Yoæahk
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka