Agila söker kärlkirurg till läkarbemanningsuppdrag i Skövde

Är du läkare med specialistutbildning inom kärlkirurgi? Nu söker vi dig till detta spännande uppdrag!

Uppdraget innebär att bedriva kärlkirurgisk vård innehållande avdelningsarbete, mottagning samt operation inkluderande öppna, endovaskulära samt hybridingrepp. Kliniken har en bred kärlkirurgisk verksamhet med både arteriell och venös verksamhet. Avdelning med 2-5 patienter inneliggande

Du får gärna besitta endovaskulär kompetens och ha erfarenhet från liknande arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att ta jobb som kärlkirurg via Agila läkarbemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta läkartjänst i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ojcgdxefjx olgspbs, Ssnwiuaajirihj
Tidsperiod
21-39
Efterfrågad kompetens
Kirurgi - kärl
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Læjæoqtlådud i iedde Kcændh
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka