Bemanningsjobb för kärlkirurg i Skövde

Att bedriva kärlkirurgisk vård innehållande avdelningsarbete, mottagning samt operation inkluderande ev. interventionsåtgärder under perioden 200629-200726.

Vi har en bred kärlkirurgisk verksamhet med både arteriell och venös verksamhet. Avdelning med 2-5 patienter inneliggande. Att upprätthålla den ordinarie verksamheten ha två-tre mottagingspass per v. Rond av avdelning. Vardagar 07.45-16.45 samt ev. helgjour om möjligt

Kan få bemanna 1-2 vardagsjour 16.45-07.45

Att ta tjänst som kärlkirurg via Agila läkarbemanning

Som kärlkirurg hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkartjänst i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hsåtic låwexprgeug
Tidsperiod
15-22
Efterfrågad kompetens
Kirurgi - kärl
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Råoåevfqæjtt ghe he Jwåihk
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka