Vi söker lungläkare till uppdrag i Skövde

Detta sjukhus söker fler läkare till lungkliniken. Inom kliniken finns en vårdavdelning med 16-21 vårdplatser, lung och allergimottagning, konsultverksamhet samt lungfunktionslab. Hit kommer patienter som behöver utredning på grund av oklara lungförändringar, hosta eller andnöd.

I dina arbetsuppgifter som läkare ingår att utreda och behandla patienter med t.ex. KOL, sarkoidos och lungfibros. Om du vill ha ett omväxlande arbete med trevliga och kompetenta medarbetare ska du söka detta uppdrag.

Varmt välkommen med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, lungläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gorvaenqnx vgsvray, Kuænfi Nryohfpaoajr
Tidsperiod
44
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Råeæhwqiåtsm cgd bh Nnænnm
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka