Röntgenläkare sökes till uppdrag i Skövde

Länssjukhuset söker nu en överläkare/specialistläkare i radiologi!

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom allmänradiologisk avdelning, såsom bildgranskning av förekommande modaliteter och diktering, rondhållande. Utbildning av ST vid behov. Vid behov basala interventioner samt arbete med länslistor.

Jour finns men är ej ett krav.

Välkommen med din ansökan

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som röntgenläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Läkaruppdrag i Skövde

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wliwqlxggo sjwkast, Tuæwrd, Qænsgoc
Tidsperiod
48-51, 1 (2023)-4 (2023), 6 (2023)-11 (2023), 13 (2023)-14 (2023)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xæwåbwafæfli Xmæhjl
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka