Bemanningsjobb för urolog i Skövde

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Denna urologiska mottagning har behov av en läkare som kan stärka upp verksamheten. Här väntar ett spännande arbete med omväxlande och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett team med andra läkare samt arbeta nära övriga yrkesgrupper.

Du som söker detta uppdrag bör vara specialistläkare inom urologi, gärna med tidigare erfarenhet.

Att ta uppdrag som urolog via Agila

Som urolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Skövde en spännande plats för läkararbete

Staden Skövde grundlades redan på 1300-talet och fick stadsprivilegier någon gång på 1400-talet. Exakt när vet man inte, men staden firade 600 år 2001. Under åren växte staden till den kommun som finns idag och kommunens kulturhus var det första "riktiga" kulturhus som byggdes i Sverige och invigdes år 1964. Har du 30 minuter? Skövde Street Museum erbjuder historia i telefonen, vandra genom en svunnen tid med mobilen som din guide. Ladda ned appen ”Skövde Streetmuseum” där du på egen hand kan följa historiska och spännande vandringar om kommunen. Järnvägen och Västra stambanan har haft avgörande betydelse för Skövdes utveckling med korta restider till såväl Göteborg (cirka en timme) som Stockholm (cirka två timmar).

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Skövde
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xbdqlkkwbk avrbheh, Lkækhy Ekixqhubtshryv
Tidsperiod
51, 2 (2023), 6 (2023)-8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Særæqhuqæmdo VJÅXGF
Region/kommun
Västra Götaland/Skövde
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka