Allmänläkare sökes till arbete i Skara

Om du söker efter en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjlighet att träffa patienter med varierande vårdbehov, då är det här uppdraget perfekt för dig!

Denna hälsocentral söker en allmänspecialist alt. legitimerad läkare till sin mottagning för sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma i schemat.

Verksamheten söker dig som har gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att arbeta som läkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkaruppdrag i Skara

Skara kommun är en del av Västra Götalands län där du kan besöka orterna Skara, Varnhem, Ardala, Axvall och Eggby. Kommunens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, staden Skara är en av Sveriges äldsta städer vilket syns på de oregelbundna gatorna och äldre byggnader. Den sköna naturen väntar runt knuten när du är i kommunen. I Vallebygden till exempel kan du fiska, cykla och vandra i sex olika naturreservat. Vill du testa bäversafari, åk till Herrtorps Qvarn vid ån Flian. Sommarlandet brukar också vara en höjdpunkt med sina 4 miljoner liter vattenäventyr, tivoli och gokart. Särskilt för barnfamiljer och nöjeslystna äventyrare . Ett stenkast från Sommarland ligger Axevalla travbana, som är en av Sveriges största travbanor.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Skara
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fåsckyimsk Eæjvåuemt
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mpnkdg wåxmh bh ege gg EBYHÅRABD
Region/kommun
Västra Götaland/Skara
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka