Allmänläkare sökes till arbete i Skara

Om du söker efter en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjlighet att träffa patienter med varierande vårdbehov, då är det här uppdraget perfekt för dig!

Denna hälsocentral söker en allmänspecialist alt. legitimerad läkare till sin mottagning för sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma i schemat.

Verksamheten söker dig som har gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Skara en spännande plats för läkararbete

Skara kommun är en del av Västra Götalands län där du kan besöka orterna Skara, Varnhem, Ardala, Axvall och Eggby. Kommunens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, staden Skara är en av Sveriges äldsta städer vilket syns på de oregelbundna gatorna och äldre byggnader. Den sköna naturen väntar runt knuten när du är i kommunen. I Vallebygden till exempel kan du fiska, cykla och vandra i sex olika naturreservat. Vill du testa bäversafari, åk till Herrtorps Qvarn vid ån Flian. Sommarlandet brukar också vara en höjdpunkt med sina 4 miljoner liter vattenäventyr, tivoli och gokart. Särskilt för barnfamiljer och nöjeslystna äventyrare . Ett stenkast från Sommarland ligger Axevalla travbana, som är en av Sveriges största travbanor.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Skara
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cæintipiup Låiwåifhq
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kdsscu dæqin he gfi ci LJTHÆETDJ
Region/kommun
Västra Götaland/Skara
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka