Ledigt jobb för allmänläkare i Skellefteå

Hälsocentral som har behov av att förstärka sitt team med en läkare.

Till hälsocentralen söker sig patienter från 1 år och uppåt, med behov av såväl råd som vård. Både drop-in mottagning och planerade patientbesök förekommer. Tjänsten innebär sedvanligt hälsocentralsarbete där du arbetar tvärprofessionellt med trevliga kollegor.

Sökande bör vara specialist inom allmänmedicin eller vara legitimerad läkare.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Skellefteå en spännande plats för läkaruppdrag

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ftjgpæap FI
Tidsperiod
6 (2024)-10 (2024), 13 (2024)-14 (2024), 16 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ecåmlælglrhnhxo cc gfi hc Yjpmråjs
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka