Ledigt jobb för geriatriker i Skellefteå

Nu söker vi en läkare till denna väletablerade hälsocentral.

Personalgruppen består av läkare, distriktssköterskor, psykologer, arbetsterapeut, fysioterapeuter, medicinska sekreterare och undersköterskor. I uppdraget ingår akut och planerad patientmottagning inom det allmänmedicinska området. Arbetet är omväxlande då du möter såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd och besvär.

Verksamheten har behov av en läkare med primärvårdsvana alternativt en allmänspecialist.

Varför ta läkararbete via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som geriatriker ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkartjänst i Skellefteå?

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Duqiurfkgrr FT
Tidsperiod
52-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hpvfebylivofwokx e, hhg eg Wbqeysegwæ DXKUSKASVÆ
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka