Ledigt jobb för läkare i Skellefteå

Denna hälsocentral söker dig, läkare med intresse av primärvård.

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga och kompetenta kollegor. Hälsocentralen har ett brett vårdutbud och i dagsläget cirka 5 100 listade patienter.

Som läkare på vårdcentralen blir du en viktig del av vårdteamet. Du kommer att vara ansvarig för både akuta och planerade mottagningar för patienter i alla åldrar. Du kommer att samarbeta med andra vårdgivare för att säkerställa en holistisk vård för patienten. Du kommer att ta hand om receptförskrivning, remisser och annan administrativ dokumentation.

Vårdcentralen har ett behov av en specialist i allmänmedicin eller en läkare med primärvårdsvana..

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Som läkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkarjobb i Skellefteå?

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fædu IB
Tidsperiod
45, 51-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ipeixux fh Jåjn
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka