Agila söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till uppdrag

Till sjukhusets kvinnoklinik söker vi nu dig som vill arbeta med att utreda och behandla kvinnor med gynekologiska sjukdomar. Tillsammans med ett erfaret och sammansvetsat team ger du råd och vård till patienter på mottagningen.

Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete inom gynekologi. Både inplanerade patientbesök och handläggning av mer akuta besvär förekommer.

Bakjourskompetens är meriterande. Både dagjoursverksamhet och bakjourstjänstgöring kan förekomma, men är inget krav.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Skellefteå en spännande plats för läkarjobb

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iopqefqbtæ Nyfplstw, Mlqcqwpjsmxlaw
Tidsperiod
19-35
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jjupxocugbqxwq eaiih OIDBPVTKUÆ
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka