Internmedicinare sökes till uppdrag i Skien

Läkare sökes för spännande uppdrag på denna verksamhet. Denna enhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Enheten omfattar avdelningar och sektioner som behandlar patienter med mag-/tarm-, infektions-, hjärt-, njur-, lung- och hormonsjukdomar. Dessutom behandlas patienter med stroke och neurologiska sjukdomar samt patienter som behöver rehabilitering. Här finns även ett akut geriatrisk team.

Att ta läkaruppdrag som internmedicinare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som internmedicinare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkaruppdrag i Skien?

Skien är ett av Norges äldsta stadssamhällen och uppstod sannolikt runt år 1000. Än idag är det ett välbesökt resmål - på sommaren fyrdubblar den lilla staden sin befolkning. I kommunen finns Telemarkskanalen som höggs in i de Norska Telemarksbergen under 1800-talet. Flera olika sjöar länkas samman och går igenom inte mindre än en serie av 18 slussar. Promenadstråk, cykelleder och kollektiva båtar tar dig längs med kanalen, passa på att ta ett stopp vid Lasteins bryggcafé! Den närmaste flygplatsen med internationella flygförbindelser är Sandefjords flygplats Torp. Orten Skien har en liten flygplats, Skien Airport Geiteryggen, med kopplingar till västra Norge.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Skien
Faktaruta
Uppdragsgivare
Btwev hlo, Nxnmwsf
Tidsperiod
31-35 (2025)
Efterfrågad kompetens
Infektionssjukdomar eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mbgwsyixqhih bd ebah Lcpha
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Skien
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka