Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Skien

Uppdragsbeskrivning kommer inom kort!

Att ta arbete som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkaruppdrag i Skien?

Skien är ett av Norges äldsta stadssamhällen och uppstod sannolikt runt år 1000. Än idag är det ett välbesökt resmål - på sommaren fyrdubblar den lilla staden sin befolkning. I kommunen finns Telemarkskanalen som höggs in i de Norska Telemarksbergen under 1800-talet. Flera olika sjöar länkas samman och går igenom inte mindre än en serie av 18 slussar. Promenadstråk, cykelleder och kollektiva båtar tar dig längs med kanalen, passa på att ta ett stopp vid Lasteins bryggcafé! Den närmaste flygplatsen med internationella flygförbindelser är Sandefjords flygplats Torp. Orten Skien har en liten flygplats, Skien Airport Geiteryggen, med kopplingar till västra Norge.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Skien
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yovvw lui, Oøvhwml
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tcokcqnwjrhf bh ieha VUWQY
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Skien
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka