Vi söker allmänläkare till uppdrag i Sollefteå

Söker du ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utveckla din kompetent?

Denna vårdcentral söker nu en läkare som kan komplettera teamet. Hit söker sig patienter med alla typer av hälsofrågor och arbetsuppgifterna består av sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Du arbetar självständigt och i team med övriga professioner på mottagningen.

Sökande bör vara allmänspecialist eller läkare, gärna med intresse för primärvård.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta läkaruppdrag som allmänläkare via Agila

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sollefteå en spännande plats för läkararbete

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåecex Tcdulbw OX
Tidsperiod
52, 7 (2023), 11 (2023), 18 (2023)-43 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jåqlkpådof ac VWNITSB
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka