Allmänläkare sökes till uppdrag i Sollefteå

Denna vårdcentral söker en läkare för att stärka upp teamet.

Här erbjuds goda arbetsförhållanden, ett härligt gäng medarbetare och möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll.

Uppdraget omfattar sedvanligt vårdcentralsarbete där det förekommer både drop-in samt inplanerade patientbesök av personer i alla åldrar.

Du som söker bör vara läkare med tidigare erfarenhet inom primärvård eller allmänspecialist.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkartjänst i Sollefteå

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rtmjkniyæ CW
Tidsperiod
48-43 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Henxinkhå Jfdmees EYJLWOCMÆ
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka