Vi söker gastroenterolog till uppdrag i Sollefteå

Denna medicinklinik är i behov av en läkare för att stärka upp teamet.

Kliniken har en bred verksamhet för det invärtesmedicinska området, både inom sluten- och öppenvård. Här möter du patienter som tillhör allmän internmedicin, endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, kardiologi, reumatologi samt neurologi.

Arbetet omfattar sedvanligt rond- och mottagningsarbete.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som gastroenterolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Sollefteå

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hnfhrpgvæ belcdws, Kaabpdhhtppdvaf
Tidsperiod
36, 38, 40, 42
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi eller Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eqfnwrbahuxdeia i bibfb Ogpwketcå
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka