Allmänpsykiatriker sökes till tjänst i Sollefteå

Psykiatrimottagning söker en läkare som kan arbeta med ordinärt öppenvårdsarbete. Här utvärderas och behandlas personer som är i behov av psykiatrisk specialistvård. Det kan exempelvis handla om psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd. I arbetet ingår patientarbete, receptförskrivning samt nära samarbete med övriga professioner och vårdgivare. Även handledning av AT- och ST-kollegor kan förekomma.

Mottagningen söker en specialist i allmänpsykiatri.

Att jobba som allmänpsykiatriker via Agila

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkaruppdrag i Sollefteå

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Konsultchef
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Evusnkwtå ifgdmqpfc ÅMP
Tidsperiod
14 (2023)-15 (2023), 23 (2023), 32 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eiqjupjwjsgaws a hdf fe LDTSHBDTÆ
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka