Allmänpsykiatriker sökes till jobb i Sollefteå

Söker du ett nytt uppdrag på en utvecklande arbetsplats? Denna mottagning söker nya, kompetenta kollegor till att stärka upp sitt team!

Verksamheten utreder, behandlar och bedömer patienter som lider av psykiatrisk sjukdom som inte behandlas inom primärvården, eller lider av en psykiatrisk funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för läkare på psykiatrisk vårdavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att arbeta som allmänpsykiatriker via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkartjänst i Sollefteå?

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eyvvkwedæ jmwsxgthg ÆUN
Tidsperiod
52, 4 (2024)-6 (2024), 10 (2024), 12 (2024)-15 (2024), 17 (2024)-19 (2024), 21 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qmfutnwdsywdpx c ibc eh HULSMAEIÅ
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka