Bemanningsjobb för allmänpsykiatriker i Sollefteå

Är du psykiater med intresse av att arbeta inom öppenvården? I detta uppdrag ingår det sedvanligt mottagningsarbete i samarbete med teamet - remissgenomgångar, behandlingskonferenser, planeringskonferenser, handledning av underläkare och AT, dokumentation etc, konsultationer och hembesök.

Du kommer att samarbeta med deras team av vårdpersonal för att ge en personcentrerad vård och hjälp till patienterna med psykiska sjukdomar.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete. Om detta låter intressant, skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänpsykiatriker

Arbetet som allmänpsykiatriker hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sollefteå en spännande plats för läkartjänst

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nnpyehviæ jsimtqtie ÆJF
Tidsperiod
23-25, 33-35, 37, 42, 51-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sshoptsrmihvpi b bbd ef TPCPLKLXÅ
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka