Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Sollefteå

Är du psykiater med intresse av att arbeta inom öppenvården? I detta uppdrag ingår det sedvanligt mottagningsarbete i samarbete med teamet - remissgenomgångar, behandlingskonferenser, planeringskonferenser, handledning av underläkare och AT, dokumentation etc, konsultationer och hembesök.

Du kommer att samarbeta med deras team av vårdpersonal för att ge en personcentrerad vård och hjälp till patienterna med psykiska sjukdomar.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete. Om detta låter intressant, skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkarjobb som allmänpsykiatriker via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänpsykiatriker, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkarjobb i Sollefteå?

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fnssuiqr jgimihtjf ÆJL
Tidsperiod
32-34
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Axxsunfbmc fh-fc afc cg Nllvwmyc
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka