Agila söker reumatolog till uppdrag i Sollefteå

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en läkare för arbete inom reumatologen på detta sjukhus.

Här väntar ett spännande uppdrag som läkare där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på sjukhuset såsom att bedöma, utreda, diagnostisera och behandla patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Enheten ser gärna en och samma läkare för hela perioden men är öppen för förslag.

Att jobba som läkare via Agila

Som reumatolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sollefteå en spännande plats för läkararbete

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qfovtycjæ meohpkj, Rinulptqbor
Tidsperiod
23, 25-26, 31-33
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Svnuwwesæ kaifmot edf ab Hmcpnohwå
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka