Agila söker barn- & ungdomspsykatriker till läkarbemanningsuppdrag

Vill du ett spännande uppdrag? Nu söker enheten en läkare för arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin. Patientgruppen består av barn och ungdomar 0-18 år med behov av psykiatrisk specialistvård.

Vanliga diagnoser är psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd. Arbetet innebär ungdomspsykiatriskt öppenvårdsarbete i team med övrig behandlande personal. Du blir en viktig del i arbetet med utredning, diagnostik och farmakabehandling.

Till detta uppdrag söker vi i första hand en barn- och ungdomspsykiatriker, alternativt en vuxenpsykiatriker med erfarenhet inom BUP alternativt neuropsykiatri.

Läkararbete hos Agila barn- & ungdomspsykatriker

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barn- & ungdomspsykatriker ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sollentuna en spännande plats för läkaruppdrag

Sollentuna är en tätort som ligger i Stockholm och man har hittat spår från människor här som dateras ända tillbaka till 3000-talet f.Kr. Edsbacka Wärdshus (även kallat Edsbacka Krog) ligger nära vattnet vid Edsviken i Sollentuna och är den första restaurangen i Sverige som fick två stjärnor i Guide Michelin. Även om den idag inte har kvar sina stjärnor pga. ägarbyte, rankas restaurangen som en av Stockholms absolut bästa krogar. Kända personer från Sollentuna är höjdhopperskan Kajsa Bergqvist, musikern Ted Gärdestad och författaren och nobelpristagaren Harry Martinsson.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Sollentuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xnpiftdawl twyc- epc fmyuendrpwuwftbo
Tidsperiod
18-22, 27-30, 32-33
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dhfdboænwr ea e wt eaf ig WYJSLWNDLT
Region/kommun
Stockholm/Sollentuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka