Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Sorsele

Till denna hälsocentral söker vi nu en läkare för sedvanligt primärvårdsarbete. Här bedrivs glesbygdsmedicin vilket innebär att du kommer träffa patienter med varierande besvär och sjukdomar.

I teamet finns, förutom läkare, även sjuksköterskor kurator, psykolog, dietist, sjukgymnaster, arbetsterapeut, undersköterskor och sekreterare. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning såväl som inplanerade patientbesök.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som läkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkararbete i Sorsele

Kommunen ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län och gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Här finns naturkvaliteter av världsklass med nationalälven Vindelälven och Vindelfjällen, ett av Europas största naturreservat. Här finns också unika kulturvärden med en rik nybyggarkultur och en genuin samekultur. Kommunen är inte större än att alla känner alla i stor utsträckning vilket innebär att det sociala nätverket är starkt. Sommarens höjdpunkt är Sorseledagarna - en helg för "hemvändare", turister och bofasta. Även ute i byarna anordnas det trevligheter. "Pärfestivalen" i Ammarnäs med potatis från den kända Potatisbacken är ett exempel.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Sorsele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tpdxaty Uceajfmgp
Tidsperiod
3 (2024), 13 (2024), 15 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wywbvæafy bg ONYXUKP
Region/kommun
Västerbotten/Sorsele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka