Vi söker allmänläkare till uppdrag i Sorsele

Till denna hälsocentral söker vi nu en läkare för sedvanligt primärvårdsarbete. Här bedrivs glesbygdsmedicin vilket innebär att du kommer träffa patienter med varierande besvär och sjukdomar.

I teamet finns, förutom läkare, även sjuksköterskor kurator, psykolog, dietist, sjukgymnaster, arbetsterapeut, undersköterskor och sekreterare. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning såväl som inplanerade patientbesök.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkarjobb i Sorsele

Kommunen ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län och gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Här finns naturkvaliteter av världsklass med nationalälven Vindelälven och Vindelfjällen, ett av Europas största naturreservat. Här finns också unika kulturvärden med en rik nybyggarkultur och en genuin samekultur. Kommunen är inte större än att alla känner alla i stor utsträckning vilket innebär att det sociala nätverket är starkt. Sommarens höjdpunkt är Sorseledagarna - en helg för "hemvändare", turister och bofasta. Även ute i byarna anordnas det trevligheter. "Pärfestivalen" i Ammarnäs med potatis från den kända Potatisbacken är ett exempel.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Sorsele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vfdjbrv Phpcmedpw
Tidsperiod
13 (2024), 15 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fmiklæema bh TUXKESI
Region/kommun
Västerbotten/Sorsele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka