Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Sotenäs

Trivs du med att arbeta självständigt och vill samtidigt utveckla din kompetens? Då är detta uppdrag något för dig!

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och erbjuder såväl digital som fysisk vård. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad läkare eller allmänspecialist.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkaruppdrag i Sotenäs

Sotenäs, havets kommun, ligger mitt i Bohuslän mellan Oslo och Göteborg med underbar miljö och många aktiviteter för dig som vill hålla dig sysselsatt. Kommunen nämner själva att det är Sveriges mest besökta kommun! På sommaren är tätorterna Bovallstrand, Kungshamn, Hunnebostrand och Smögen populära turistmål. Dykning, fiske, kajak och båtturer är några av de aktiviteter som finns till havs. För dig som hellre vill vara på mark rekommenderas ett besök till Nordens ark som är en unik park på djurens villkor, öppet 365 dagar om året. Under vinterhalvåret erbjuds bland annat loppis, oktobermässa, julmarknader, konst- och kursverksamheter. Vill du unna dig lite lyx är ett besök på Hotell Smögens Hafvsbad ett måste oavsett årstid!

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Sotenäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dxrctixaq Hæriæsmcm
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Npccbdyajhm. ef aghge NMUHXPYFP
Region/kommun
Västra Götaland/Sotenäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka