Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Stavanger

Vill du arbeta som läkare i Norge? Psykiatriska kliniken på detta norska sjukhus är i behov av fler medarbetare. Hit söker sig vuxna personer med allmänpsykiatriska problem, i behov specialitvård. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på psykiatrisk klinik och du arbetar självständigt såväl som i team med övriga professioner.

Till detta uppdrag sökes en läkare med specialistutbildning i psykiatri.

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänpsykiatriker hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Stavanger en spännande plats för läkartjänst

Stavanger brukar kallas för ”den norska oljans huvudstad” och är landets tredje mest befolkade stad. Stavanger är även den som stad som växer snabbast då den sedan 1970-talet är Norges bas för oljeproduktionen i Nordsjön. Men det är inte bara olja man fokuserar på här utan också god mat. Hela 64 norska restauranger finns med i 2017´s upplaga av White Guide Nordic. Guiden testar mer än 800 restauranger runt om i Norden och en av de som kom med 2017 är sushirestaurangen Sabi Omakase. Absolut värt ett besök för den som gillar bra mat. Till Stavanger flyger man till Sola Air station.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Stavanger
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rcwdhodfu bug, Guip - OEO, Kndvpycpw
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024), 5 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qmyykivryiu. fg dhci CHVTIGRBY
Region/kommun
Rogaland/Stavanger
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka