Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Stavanger

Vill du arbeta som läkare i Norge? Psykiatriska kliniken på detta norska sjukhus är i behov av fler medarbetare. Hit söker sig vuxna personer med allmänpsykiatriska problem, i behov specialitvård. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på psykiatrisk klinik och du arbetar självständigt såväl som i team med övriga professioner.

Till detta uppdrag sökes en läkare med specialistutbildning i psykiatri.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Att arbeta som allmänpsykiatriker ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför läkaruppdrag i Stavanger?

Stavanger brukar kallas för ”den norska oljans huvudstad” och är landets tredje mest befolkade stad. Stavanger är även den som stad som växer snabbast då den sedan 1970-talet är Norges bas för oljeproduktionen i Nordsjön. Men det är inte bara olja man fokuserar på här utan också god mat. Hela 64 norska restauranger finns med i 2017´s upplaga av White Guide Nordic. Guiden testar mer än 800 restauranger runt om i Norden och en av de som kom med 2017 är sushirestaurangen Sabi Omakase. Absolut värt ett besök för den som gillar bra mat. Till Stavanger flyger man till Sola Air station.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Stavanger
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wstucmnit hpx, Xxny - BQU, Sbpleaefr
Tidsperiod
9-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xhilrbucqtl. di ehid PYIKSXIXN
Region/kommun
Rogaland/Stavanger
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka