Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Stockholm

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Nu söker vi en läkare till denna ögonklinik som erbjuder ett heltäckande utbud av olika undersökningsmetoder och behandlingar inom ögonsjukvården. Patienterna kommer främst på remiss från optiker och försäkringsbolag, men även privata kunder förekommer. Som läkare väntar ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete.

Till detta uppdrag söker vi en ögonspecialist.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som oftamolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åavlinhqwg Sjwtbhjvg, Åntm
Tidsperiod
48-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tlwyf Iiolcixkpr gh Npfvqlsow
Region/kommun
Stockholm/Mljvvhucu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka